Webbhotell För WordPress

Bästa Webbhotell För WordPress

Numera är WordPress  en av de mest använda plattformarna på nätet för att bygga hemsidor och bloggar. WP är känd framförallt som plattformen alla bloggar med och den har tagit internet med storm under flera år (runt 20% av hela internet faktiskt), och det är numera ganska självklart att både privatpersoner och företag vill använda sig av WordPress för sin site.

CityNetwork.se  är enligt många ett av Sveriges bästa webbhotell för WordPress (klicka här för senaste priser och vad som ingår). Crystone.se  och One.com/se  är två andra alternativ för WordPress hosting som är värda att titta närmare på. Det bästa utländska WordPress webbhotell alternativet är SiteGround.

Det används som webbpubliceringssystem, e-butikssystem, socialt nätverk, portfolio och hundratals andra saker genom sina många plugins och lättanvända gränssnitt och kontrollpanel. Dessutom är plattformen helt gratis, vilket naturligtvis gör den ännu mer populär.

Idag är det ovanligt att webbhotell inte stödjer WordPress, men det förekommer och om du vill undvika att bli besviken ska du definitivt kolla i förväg om de stödjer plattformen. Kolla även om de erbjuder automatisk installering via kontrollpanelen (Softaculous och Fantastico är dom mest populära 1-click install programmen), eftersom detta kommer spara tid åt dig om du vill använda dig av WordPress mycket.

Vissa webbhotell erbjuder dessutom support specifikt för WordPress, till den som är nybörjare eller som har kommit av sig. Välj ett webbhotell med god prestanda, inte enbart bra pris, annars kommer din sajt att bli seg både att använda och att jobba med.